Vallotti

Vallotti

 

 

Vallotti vanaf € 25.999,00 incl. 17% btw

Magische aantrekkingskracht als een kerkorgel

De exclusieve afwerking en uitnodigende klavieren zorgen ervoor dat u op dit prachtige orgel wilt spelen. “Het is net alsof u de tremulant vlakbij uw oor hoort wiebelen”

Speel op het orgel van een grote kathedraal

Als orgelliefhebber kent u de magische aantrekkingskracht die de speeltafel van een kerkorgel heeft. De Vallotti III geeft u evenveel inspiratie. Als u nog geen klank gehoord hebt, verleiden de houten trekregisters, de uitnodigende klavieren en de exclusieve afwerking u al om plaats nemen. Het is alsof u de trap naar de orgelgalerij hebt beklommen en uw droom in vervulling gaat: spelen op het orgel van een grote kathedraal of een ander monumentaal bedehuis.

Alsof de fluiten fluisterend worden aangeblazen

De eerste akkoorden versterken die beleving. Het is alsof u de tremulant vlakbij uw hoofd hoort wiebelen; alsof de zware Prestant 16’ uit de pedaaltorens naast u opklinkt, alsof de fluiten fluisterend worden aangeblazen…

Techniek verborgen in het klassieke meubel

De unieke technologie is volledig verborgen achter het meubel van de Vallotti III. U kunt verschillende orgels kiezen met elk zijn eigen dispositie. Daarom kunt u de naamplaatjes van de registers gemakkelijk dubbelzijdig gebruiken (omdraaien) of vervangen voor andere naamplaatjes. Zo vaak als u wilt. Door de lessenaar naar beneden te klappen, hebt u toegang tot het touchscreen.

 

Vallotti Hauptwerk orgel | Noorlander orgels 1

Vallotti Hauptwerk orgel | Noorlander orgels 2

 

Vallotti Hauptwerk orgel | Noorlander orgels 3

 

 

Een PeBo website met een uniek aanbod van Hauptwerk orgels